Opleidingen

Basisopleiding gelnagels

Wil jij graag nagelstyliste worden? Ik ga jou volledig van zero naar hero brengen tijdens deze opleiding. De bedoeling is om jou zoveel mogelijk aan te leren en zo perfect mogelijk te werken. Snelheid is dus geen doel, maar wel streven wij samen naar productbeheersing, kennis en zelfvertrouwen in het plaatsen van jouw setjes.


Ik deel mijn volledige kennis en ervaring met jou tijdens deze opleiding. Ik ga alles van A tot Z overlopen hoe je zelf een set kunstnagels kunt plaatsen en bijwerken.  


De lessen zijn volledig privé, d.w.z. dat je mijn volledige aandacht hebt en dat ik jou altijd kan bijsturen en jouw vragen kan beantwoorden. ​ Ik bouw mijn lessen zowel theoretisch als praktisch op. Ik hecht veel belang aan een degelijke basiskennis, zodat je perfect op de hoogte bent met wat je doet tijdens een behandeling.  


Je krijgt ook een zelfgemaakte cursus mee naar huis zodat je thuis nog eens alles kunt overlopen. ​ Deze basisopleiding is veel meer dan basis! Ik bied jou kennis aan waarmee jij zelfstandig aan de slag kunt gaan na deze opleiding als nagelstyliste. Je zult alle problemen kunnen oplossen en je zal perfect weten wat je moet doen in elke situatie. Dit is het grote pluspunt aan mijn basisopleiding!


Meer informatie vind je terug in onderstaande brochure.