Opleidingen

by Elsie

Exclusive Nails

Opleidingen

U kan ook bij mij terecht voor verschillende opleidingen. Van basislessen gelnagels tot perfectietrainingen en werken op snelheid! Verscheidene docentes gaan het komende jaar superleuke, leerrijke cursussen en workshops geven. Stay tuned maar wees snel, VOL=VOL!

Zondag 14/07 - Special Shapes & Perfectie

15.00-18.00

In deze les leer je de verschillende vormen die je bij een salon nagel kan plaatsen, daar boven op train ik jou naar de perfect gebouwde gelnagel dus bye bye bulten, dikke nagels, kromme nagels en noem maar op.
Model nodig zonder gelnagels - Prijs : €99 ex Btw


Voor meer info kan je terecht op onze facebook!

Zondag 18/08 - 3D Gel By Rilana De Valk

10.00-17.00

In deze les bepaal je de compositie van je design. Compositie is heel belangrijk in elk design, deze moet kloppen om een mooi eindresultaat te behalen. We gaan populaire designs maken naar de trends van nu. Sugar designs met 3D gel, rozen, ornamenten, shell efffect.

Prijs: €99 ex Btw


Voor meer info kan je terecht op onze facebook!

Zondag 20/10 - Swarovski Design by Rilana De Valk

10.00-17.00

Er zijn vele hele mooie designs te maken met de Swarovski elements, van insecten tot andere ornamenten. Hoe je deze het beste kunt opbouwen gaat Rilana je laten zien. Hoe zet je zulke stenen nou het beste vast? Er zijn verschillende truukjes voor die aan bod komen. Flakes en andere effect powders zijn altijd leuk in de ondergrond, je krijgt te zien hoe je dit het beste kan verwerken en wat verschillende effecten geeft met andere top gels. Prijs : €99 ex Btw


Voor meer info kan je terecht op onze facebook!

Zondag 04/08 - Crazy Animals By Cynne

10.00-14.00

In deze cursus leer je op een grappige manier dierendesigns ontwerpen.
Wat meebrengen: Colorgels, glitters, showtips, posterbuddies, penselen, topcoats, cleanser...
Prijs : €99 ex Btw


Voor meer info kan je terecht op onze facebook!

Zondag 13/10 - Plastelin designs by Rilana De Valk

10.00-17.00

Er zijn vele hele mooie designs te maken met plastelin gel. Van 3D design tot flat designs alles is mogelijk met plastelin. Nu deze dag ken je alle truukjes die je met plastelin kan toepassen. Welke kleuren zijn er? Het mengen van kleuren onderling of met een andere gel. Compositie, mooie ondergronden alles komt aan bod. Prijs: €99 ex Btw


Voor meer info kan je terecht op onze facebook!